Prothese

De BPS kunstgebitten specialist

Omdat de patienten steeds hogere eisen stellen aan hun prothese Hebben wij ons gesecialiseerd in het bps (biofunctioneel prothese systeem) systeem. Wij zijn hiet in in het jaar 2000 mee begonnen.

Wat houdt dit in voor u als patiënt?

Dat wij ten eerste luisteren naar uw wensen voor uw nieuwe prothese, dat er geen wachtkamer vol patiënten zit, maar dat u alle aandacht en tijd krijgt die nodig is om een fraaie en functionele prothese te maken, uiteraard in combinatie met de beste materialen en de vakkennis van ons.

Het Biofunctionele Prothese Systeem is het resultaat van vele jaren ervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door een van de grootste leveranciers van tandtechnische en tandheelkundige materialen ter wereld. Door de combinatie van de vakkennis van tandtechnicus, tandprotheticus en tandarts enerzijds en het gebruik van klinisch getest materialen anderzijds, kunnen prothesen worden vervaardigd die aan de individuele eisen van de patiënt voldoen.

Waarom een nieuwe prothese?

Wanneer de prothese ouder is dan 5 jaar en de kauwfunctie verminderd is en wanneer de prothese los gaat zitten bent u toe aanaan een nieuwe prothese. Wanner de kaak niet meer toereikend is om met een gewone prothese te functioneren dan adviseren wij om implantaten te nemen.


Meer informatie?

© Copyright 2012. EK Dental Team | Cobus Theme by Matthew Harpin