<

Implantaten

Het inzetten van implantaten is tegenwoordig een kleine ingreep en er is veel vraag naar vanwege de fantastische resultaten.

Veel mensen hebben ontstoken mondhoeken, verminderde smaak, voedsel dat onder de prothese blijft zitten en andere esthetische problemen. Inmiddels hebben we al vele honderden patiënten in de afgelopen jaren voorzien van een klikgebit dat werkt naar volle tevredenheid. Er zijn diverse mogelijkheden om de prothese vast te laten zitten. Dit gebeurt in ieder geval door een titanium onderstructuur waarop de prothese heen klikt ,schuift of vastgeschroefd wordt. Ook deze titanium voorzieningen worden bij ons zelf op de computer ontworpen voor het beste resultaat.

Door samenwerking met de tandarts of implantoloog worden de implantaten onder verdoving in de kaak geplaatst. Na ongeveer 6 tot 12 weken helen, als de implantaten goed vast zitten, kan er aan definitieve constructie begonnen worden. Gedurende deze periode passen wij uw oude prothese aan de nieuwe situatie zodat u deze kan dragen totdat de klikprothese klaar is. Vervolgens kan er door ons vorm aan de nieuwe prothese worden gegeven, tandvorm en kleur worden in overleg met u uitgezocht en de prothese kan gepast worden. Waarbij natuurlijke uitstraling en zetting op de eerste plaats komen, we gaan door tot het mooiste esthetische resultaat is behaald, uiteraard alles naar wens van de patiënt!

Indien er geen implantaten geplaatst kunnen worden dan proberen wij een tocheen zo goed mogelijke prothese te vervaardigen die een goede pasvorm heeft.

De behandeling met implantaten in de tandenloze onderkaak, inclusief kunstgebit, wordt doorgaans door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Normaal gesproken geldt hiervoor slechts een geringe eigen bijdrage voor de patiënt. De maximale eigen bijdrage voor implantaatprotheses bedraagt slecht € 250,-

Wij regelen de aanvraag voor u naar de verzekering en de verwijzing naar de tandarts/implantoloog.


Meer informatie?

© Copyright 2012. EK Dental Team | Cobus Theme by Matthew Harpin